Nopeatempoiset nettipelit

Haluatko kokea todellista vauhdin hurmaa nettipelin parissa? Tässä jutussa keskitymme netin vauhdikkaimpiin kolikkopeleihin, joissa teemana ovat autot tai autourheilun jännittävä maailma.Aloittakaamme Wazdan-peliyrityksen Crazy Cars -kolikkopelistä. Siinä on hauskat animaatiot, ja taustalla voit kuulla moottorin jyrräävän. Keloja on viisi kolmessa rivissä ja sinisellä taustalla on värikkäitä symboleja. Aina kun voitat, voit yrittää voittosi tuplaamista. Wild-symboli voi edustaa mitä tahansa perussymbolia ja aina voittoon osallistuessaan se tuplaa voiton. Scatter-symboleilla voitat puolestaan ilmaiskierroksia: symbolien lukumäärästä riippuen joko 10, 20 tai 30 kappaletta. Crazy Cars on varsin yksinkertainen peruskolikkopeli, joten se soveltuu myös sellaisille pelaajille, jotka eivät ole kolikkopelejä ennen kokeilleet.

Nascash

Saucify-peliyrityksen Nascashissa pääset tutustumaan hurjaan ja vaaralliseenkin NASCAR-autokilpailuun. Symbolit ovat läpinäkyvillä kiekoilla, joiden takana nähdään ajorata ja katsomo. Symboleihin kuuluu erilaisia teemaan sopivia esineitä, kuten palkintomalja, öljykanisteri, renkaita, lippalakki sekä hotdog ja juoma. Ilmaiskierroksia on kolme erilaista. Niissä kaikissa on eri grafiikat ja voittokerroin sekä eri määrä ilmaisia pyöräytyksiä. Se, mihin ilmaiskierrosvaihtoehtoon päädyt, riippuu siitä, montako scatteria olet kiekoillesi saanut. Nascash on vauhdikas ja hyvännäköinen peli, jossa tunnelmaa nostattaa taustalla kuultava raskaampi rock-musiikki. Peliä voi suositella kaikille NASCAR:n ja muun autourheilun ystäville, sillä se saa ajoittain tuntemaan kuin olisi itsekin kisaa seuraamassa. Nascash-peli löytyy monipuoliselta Vidoeoslot-kasinolta, joten kokeile tätä täällä.

Drive: Multiplier Mayhem

Drive: Multiplier Mayhem on laatupeleistään tunnetun NetEntin käsialaa, ja tämä slotti todellakin ylittää odotukset. Tällä kertaa pelissä ei liikuta kilpaurheiluradalla vaan öisessä kaupunkimaisemassa kauniin naiskuljettajan ja nopeiden japanilaisten autojen parissa. Drive: Multiplier Mayhemissa on kyse tuunatuista autoista ja laittomista katukilpailuista. Toimintaa on luvassa myös kiekkoja pyöritettäessä, sillä pelissä on tarjolla monenlaista ekstraa. Wildeihin on sisällytetty aina voittokerroin, joka vaihtelee sen mukaan, mille kelalle symboli ilmestyy. Scatter-symboleilla voitetaan tuttuun tapaan pääsyn ilmaiskierroksille, ja niitä saadaan kymmenen kappaletta. Ilmaiskierroksilla saat vastaasi pelihahmon, jota vastaan pääset kisailemaan. Jos voitat hänet, pääset etenemään seuraavalle tasolle ja kisaamaan toista hahmoa vastaan. Lisäpalkintoja on tarjolla rutkasti.