Autoilijoihin vetoavat mainoslahjat

Kuinka monta kynää sinulla on kotona? Entä kuinka suuri osuus niistä on jakolahjoina saatuja mainoskyniä? Todennäköisesti aika suuri. Mainoslahja voi kuitenkin olla paljon muutakin kuin kynä, ja autoiluun liittyvät yritykset antavat asiakkaille mielellään jotain autoon sopivaa.

Pysäköintikiekko on käytännöllinen lahja, jonka yritys voi suunnitella kuvastamaan juuri omaa palveluaan. Kiekossa voi olla firman logo, slogan tai vaikkapa yrittäjän itsensä naamakuva. Vaikka pysäköintikiekko ei olekaan enää pakollinen, se on kuitenkin kätevä apuväline saapumisajan merkitsemiseen.

Talviaikaan sopiva mainoslahja on jääraappa eli skrapa, jota lähes jokainen autoilija tarvitsee silloin tällöin. Yksinkertaiseen muoviesineeseen saa painatettua logoja ja sloganeita, jotka saavat asiakkaat muistelemaan yritystä lämmöllä, kun auton lasit ovat jäässä. Jääraapan ei sinänsä tarvitse olla mitenkään erikoinen ominaisuuksiltaan toimiakseen hyvin. Esimerkiksi Ylen testissä yksinkertaisin malli voitti.

Kesällä auton ikkunoita voi suojata aurinkosuojalla, joka vähentää kuumaa poltetta autossa. Myös aurinkosuojia jaetaan mainoslahjoina autoiluun liittyvien palveluiden yhteydessä.

Saatavissa on myös autoon sopivia puhelimen latureita, hätävasaroita, autonpesusieniä, termosmukeja, ensiapulaukkuja, työkalusettejä ja niin edelleen. Auton omistajille sopivia liikelahjoja löytyy laidasta laitaan. Katso verkossa ja totea itse.

Saajan kannalta paras mainoslahja on se, josta on käytössä oikeasti iloa. Antaja taas haluaa jättää pysyvän positiivisen muistijäljen, jonka ansiosta asiakas palaa uudestaankin liikkeeseen. Jo lahjan antaminen sinänsä on ele, joka ilahduttaa monia!