IPhonen lisävarusteet autoilijoille

Nykypäivän älypuhelimista on moneksi. Haluat sitten tietää sen hetkisen sään tai reittiohjeet, älypuhelin on suureksi avuksi. Asianmukaisilla lisävarusteilla puhelimesta saa kaiken hyödyn irti myös autoillessa.

Auton lisävarusteita mietittäessä navigaattori on monelle autoilijalle tärkeä varuste. Joissain tapauksissa navigaattori saattaa sisältyä auton vakiovarusteisiin, mutta harvemmin näin on. Perinteisemmin navigaattori on ollut auton tuulilasiin kiinnitettävä laite.

Nykypäivänä lähes jokaisen taskusta löytyy älypuhelin. Tänä päivänä lähes kaikki älypuhelimet tarjoavat loistavat navigointisovellukset. Puhelimen hankinta itsessään on monesti useiden satojen arvoinen. Jos tähän pitäisi vielä päälle hankkia arvokas navigaattori, saattaa monen kuluttajan maksukynnys tulla vastaan.

Miten hyödyntää iPhonea mahdollisimman tehokkaasti autoillessa?

Tiesitkö, että juuri sinun iPhone mallisi on mahdollista kiinnittää kojelautaasi monella erilaisella lisävarusteella? Ratkaisuja on moneksi, esimerkiksi kojelaudan ilmastointiaukkoihin kiinnittyvä teline tai magneetilla kiinnittyvä teline. Laadukkaan telineen valinta on tärkeää, jotta puhelin pysyy paikallaan ajon aikana, eikä aiheuta vaaratilanteita.

Pohditko mahdollisesti miten juuri sinun iPhonesi akku kestää ajaessa ja navigointisovellus päällä? Erilaisten telineiden lisäksi markkinoilla on myös monia erilaisia latureita, joilla puhelimen lataaminen tien päällä onnistuu kätevästi. Puhelinta on mahdollista ladata esimerkiksi tupakansytyttimen kautta tai vaihtoehtoisesti vaikkapa autosi USB-porttia hyödyntäen.

IPhone on erinomainen vaihtoehto matkakumppaniksi tien päälle. IPhonen säännöllisesti päivittyvä karttasovellus tarjoaa aina reaaliaikaiset kartat niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Voit tilata netistä monia lisävarusteita, joiden avulla voit hyödyntää iPhonea autoillessasi.